Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Hotel de 14 sterren
  
Adres:Smitsweg 4
Postcode:1791 PG
Plaats:Den Burg / Texel
  
Telefoon:Tel. 0222-322679
Fax:Fax 0222-322681
Website:http://www.14sterren.nl

INFORMATIE

Een hotel met 14 sterren?
Dat kan haast niet waar zijn. Behalve op Texel natuurlijk! Hotel 'De 14 Sterren' is een buitengewoon sfeervol en aantrekkelijk hotel en nét even anders. Gelegen op het meest romantische plekje op Texel, daar waar bos en weiland geflankeerd worden door duinen en strand. Het hotel heeft 14 kamers die allemaal hun eigen ster verdienen. Elke kamer heeft een eigen inrichting en sfeer. De acht tuinkamers en twee hoekkamers hebben een eigen terras, en in de suites kunt u wel heel comfortabel logeren! Vanaf 2008 is ons hele hotel rookvrij.

Openingstijden
U bent het hele jaar welkom, ook in de winter. We zijn alleen even gesloten tot 14 februari 2008. De verschillende jaargetijden geven het eiland steeds een ander gezicht, maar het strand, het bos, de schone lucht en de vele wandel- en fietsroutes zijn er altijd. Ook gezinnen met kinderen (groot en klein) zijn van harte welkom. Juist de diversiteit aan gasten maakt de sfeer hier gemoedelijk en gezellig.

Voorzieningen
Het hotel beschikt over een conferentiezaal in het souterrain, een eigen parkeerplaats, speelplaats voor de kinderen en zoals gezegd een heerlijke tuin. Verder kunnen wij voor u verzorgen; een picknickmand, verhuur voor fietsen en bolderkarren, babyfoon en eventueel professionele kinderoppas.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl