Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Carlton Oasis
  
Adres:Curieweg 1
Postcode:3208 KJ
Plaats:Spijkenisse
  
Telefoon:0181 - 62 52 22
Fax:0181 - 61 10 94
Website:http://www.carlton.nl/oasis

INFORMATIE

Het Carlton Oasis is een ware oase van comfort en luxe, de ideale locatie om te genieten van een verblijf zonder stress en drukte. Door de gunstige ligging biedt het hotel het beste van twee werelden: de levendigheid van de metropool Rotterdam én de landelijke rust van Zeeland. Het Carlton Oasis biedt u vele mogelijkheden, zeker op het gebied van trouwen.

HUWELIJKSVOLTREKKINGEN
Voor velen is trouwen een hoogtepunt in het leven. Bij het Carlton Oasis zorgen we er graag voor dat uw trouwdag écht de mooiste dag van uw leven wordt. Met enige trots kunnen wij verklaren dat het Carlton Oasis een officiële trouwlocatie is. Dat betekent dat huwelijksceremonie, receptie en/of feest op dezelfde locatie kunnen plaatsvinden. Een uitkomst voor u én uw gasten.

HUWELIJKSRECEPTIES
Het Carlton Oasis heeft meerdere sfeervolle locaties voor een uitbundige of juist intieme huwelijksreceptie. De indrukwekkende, cirkelvormige Ballroom kan bijvoorbeeld 100 tot 400 personen accommoderen. Daarentegen is de Engelse pub "The Desert Inn" zeer geschikt voor een kleinschalige, warme receptie.

DE BRUIDSSUITE
Na de mooiste dag van uw leven volgt uiteraard de mooiste nacht. De bruidssuite biedt alles voor een romantische nacht met zijn tweetjes. Na het feest biedt het Carlton Oasis het kersverse echtpaar een prachtig huwelijksarrangement, inclusief champagne en ontbijt op bed. Familie en vrienden die van ver zijn gekomen, zijn uiteraard ook van harte welkom om de nacht door te brengen in een van onze luxe kamers.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl