Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
  
Adres:Kasteellaan 2
Postcode:6075 EZ
Plaats:Herkenbosch
  
Telefoon:0475 53 24 65
Fax:0475-534580
Website:http://www.daelenbroeck.nl

INFORMATIE

Dit 14e eeuwse kasteelterrein is het toonbeeld van luxe; de omgeving, de kamers en de voorzieningen stellen u in staat om de charme van het verleden te combineren met modern comfort!

Geniet van de vredige ambiance van het kasteelterrein, of kom heerlijk tot rust in het prachtige omliggende natuurschoon van het nabijgelegen Nationaal Park Meinweg. Na een dagje wandelen of fietsen, zult u in het restaurant van het hotel verwend worden met bourgondische specialiteiten.

Of u nu een bestemming zoekt voor een vakantie of een locatie voor een feestje of een workshop (maximaal 500 personen), bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck wordt aan elk detail aandacht besteed.

De Voorburcht
Middels de brug over de gracht en de statige poort in de Voorburcht bereikt men de idyllische binnenplaats. Aan de binnenplaats zijn gelegen het terras, het à la carte restaurant, de wagengalerij, die nu verbouwd is tot Tuinzaal en enkele zalen die gebruikt worden als aperitief-, vergaderzaal en brasserie. In de Voorburcht bevinden zich tevens de Torenkamer en de luxekamer “ Baron de Raville”.

De Hoofdburcht
Vanaf het terras uitkijkend ziet U de Hoofdburcht liggen, in de hoofdburcht bevinden zich meerdere sfeervolle zalen en 14e eeuwse gewelven die apart of gecombineerd ruimte bieden aan gezelschappen vanaf 10 tot max. 450 personen. De Hoofdburcht is de ideale evenementenlocatie voor bedrijfs-, thema- en bruiloftsfeesten, diners en bijeenkomsten. Tevens staat boven op de fundamenten van de Hoofdburcht, de prachtige Overhoekse Toren met luxe sauna suites.

Kasteelhoeve
In de kasteelhoeve bevinden zich de 16 luxe split-level suites.
De suites zijn alle voorzien van een gezellige living op de begane grond. De slaapkamer en badkamer zijn via een eigen trap te bereiken op de eerste verdieping. Iedere kamer heeft zijn eigen terras met uitkijk op de binnenplaats of de Voorburcht.
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / bruidssuites.nl