Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:


Bruidssuites en romantische suites

Bruidssuites
Als bruidssuite wordt in een hotel meestal de meest luxe uitgevoerde kamer of suite gebruikt. Vaak hebben deze kamers een extra romantisch karakter en beschikken ze over extra luxe voorzieningen als een whirlpool, mooi uitzicht of bijvoorbeeld een hemelbed. In de bruidssuite brengt een bruidspaar de huwelijksnacht door en mogelijk een korte huwelijksvakantie.

Huwelijksdag en het hotel
Indien een diner op locatie of feest deel uitmaakt van de huwelijksdag, kiezen bruidsparen er vaak ook voor het gehele huwelijk in, of in de nabijheid van, een hotel te laten plaatsvinden. Het complete gezelschap kan dan op een ontspannen manier het gehele feest mee-beleven zonder dat men zich over het "veilig thuiskomen" zorgen hoeft te maken. Het huwelijksontbijt met een trouwgezelschap wordt steeds vaker toegepast en door het gehele gezelschap als "zeer feestelijk en bijzonder" ervaren.

Romantische suites
Steeds vaker zoeken romantiek zoekende paren hun intrek in een hotel. Een combinatie met een bezoek aan een stad, een evenement of een bepaalde regio met het verblijf in een romantische hotelkamer vertoont steeds meer de lijn van een echte trend. Romantische weekendjes weg vormen steeds vaker een manier om zich even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek of sleur. Veel hotels bieden hiervoor speciale romantische- of verwen-arrangementen aan.

Waardevol? Delen wordt gewaardeerd:

Zoek een bruidsuite bij u in de buurt »
Andere artikelen


Zoek naar een bruidsuite in de buurt