Geverifieerd

Airport Hotel Rotterdam- The Hague

Introductie:

 Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. De comfortabele hotel kamers in dit hotel zijn van alle gemakken voorzien en de gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport.

Als u wilt genieten van de luxe van een vier-sterren hotel op een toplocatie in Rotterdam, zal u in het Airport Hotel alles vinden wat u zoekt. Alle kamers in ons hotel in Rotterdam zijn in 2010 gerenoveerd en weer helemaal up to date.

Uw huwelijksdag van begin tot eind geregeld? Vanaf het ja woord tot de bruidssuite in Rotterdam een bubbel ontbijt op bed de dag erna? Het kan bij Airport Hotel Rotterdam. Een vliegende start van uw huwelijk.

Wij zijn door de gemeente Rotterdam aangemerkt als officiële trouwlocatie in Rotterdam, dus u kunt voor uw diner, receptie en feestavond op één plek blijven. Bovendien krijgt u van ons uw eerste huwelijkscadeau.. Als u uw huwelijk bij ons viert, dan overnacht u gratis in onze luxe bruidsuite. En natuurlijk zorgen wij voor een lekker flesje bubbels en hapjes bij aankomst. En een ontbijt op bed de volgende dag.

Afspraak maken? Bel 010 - 462 55 66 of stuur een e-mail naar info@airporthotelrotterdam.nl.
 Voorgestelde bruidsuites

Buitenplaats Erve Hulsbeek
Geverifieerd
 Buitenplaats Erve Hulsbeek is prachtig gelegen op Landgoed het Hulsbeek in Twente. We zijn officiële trouw...
Oude Almeloseweg 13
7576 PE Oldenzaal


Hotel De Doelen
Geverifieerd
In een monumentaal pand, aan de voet van de Martinitoren, is Hotel de Doelen gevestigd. Hotel de Doelen is een klassi...
Grote Markt 36
9711 LV Groningen


Hotel Estheréa
Geverifieerd
Hotel Estheréa is ideaal gelegen aan één van de mooiste en meest rustige grachten in het stadsce...
Singel 303-309
1012 WJ Amsterdam

Neem contact op


Adresgegevens

Airport Hotel Rotterdam- The Hague
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam