Geverifieerd

Châteauhotel de Havixhorst

Introductie:

Wie op De Havixhorst komt logeren, is geen 'kamernummer'. Het woord logeren alleen al roept hier aangename herinneringen op aan een ver verleden. Logeren op De Havixhorst betekent een paar dagen de gast des huizes zijn. Een wandeling in de kasteeltuin en door de statige beslotenheid van het Reestdal, een lui diner bij kaarslicht, nog even iets drinken in de lounge. Of op zo'n warme zomeravond buiten op het terras dineren en dan genieten van de stilte van de nacht.
De tafel onberispelijk gedekt, het porselein waar je je in kunt spiegelen, het zilver vlekkeloos gepoetst, de glazen kristalhelder, de bloemen vers uit de tuin. De ambiance, de tafel, de bediening, alles is af. In zo'n omgeving zou je het bijna vergeten: het eten op De Havixhorst is ongelooflijk lekker. Het restaurant behoort sinds vele jaren tot de Nederlandse toprestaurants.

Hier op het Drentse platteland werken we zoveel mogelijk met ingredienten uit de buurt. Aardappelen en groenten worden speciaal voor De Havixhorst verbouwd, het wild komt uit de regio, en de kruiden komen uit de eigen kasteeltuin. Het zijn deze 'kleinigheden' die de kaart van De Havixhorst letterlijk en figuurlijk exclusief maakt. Exclusief en steeds verrassend nieuw dankzij de creativiteit van onze keukenbrigade.
 Voorgestelde bruidsuites

Historische Buitenplaats Spaensweerd
Geverifieerd
De historische buitenplaats Spaensweerd, gelegen in de uiterwaarden van de IJssel, dateert uit de 17e ...
Bronkhorsterweg 18
6971 JA Brummen


Landhuis Hotel de Herikerberg
Geverifieerd
Hotel Herikerberg is gelegen in Markelo, Hof van Twente. Tijdens uw verblijf waant u zich in een Engels Landhuis. Dit...
Goorseweg 58
7475 BE Markelo


The Manhattan Hotel Rotterdam
Geverifieerd
The Manhattan Hotel Rotterdam is het meest luxueuze en tevens enige vijfsterren hotel in de stad. In een eigentijdse ...
Weena 686
3012 CN Rotterdam


Neem contact op


Adresgegevens

Châteauhotel de Havixhorst
Schiphorstweg 34-36(de Schiphorst)
7966 AC Meppel