Geverifieerd

Carlton Oasis

Introductie:

Het Carlton Oasis is een ware oase van comfort en luxe, de ideale locatie om te genieten van een verblijf zonder stress en drukte. Door de gunstige ligging biedt het hotel het beste van twee werelden: de levendigheid van de metropool Rotterdam én de landelijke rust van Zeeland. Het Carlton Oasis biedt u vele mogelijkheden, zeker op het gebied van trouwen.

HUWELIJKSVOLTREKKINGEN
Voor velen is trouwen een hoogtepunt in het leven. Bij het Carlton Oasis zorgen we er graag voor dat uw trouwdag écht de mooiste dag van uw leven wordt. Met enige trots kunnen wij verklaren dat het Carlton Oasis een officiële trouwlocatie is. Dat betekent dat huwelijksceremonie, receptie en/of feest op dezelfde locatie kunnen plaatsvinden. Een uitkomst voor u én uw gasten.

HUWELIJKSRECEPTIES
Het Carlton Oasis heeft meerdere sfeervolle locaties voor een uitbundige of juist intieme huwelijksreceptie. De indrukwekkende, cirkelvormige Ballroom kan bijvoorbeeld 100 tot 400 personen accommoderen. Daarentegen is de Engelse pub "The Desert Inn" zeer geschikt voor een kleinschalige, warme receptie.

DE BRUIDSSUITE
Na de mooiste dag van uw leven volgt uiteraard de mooiste nacht. De bruidssuite biedt alles voor een romantische nacht met zijn tweetjes. Na het feest biedt het Carlton Oasis het kersverse echtpaar een prachtig huwelijksarrangement, inclusief champagne en ontbijt op bed. Familie en vrienden die van ver zijn gekomen, zijn uiteraard ook van harte welkom om de nacht door te brengen in een van onze luxe kamers.

 Voorgestelde bruidsuites

Jachtslot de Mookerheide
Geverifieerd
Sfeer van het verleden In 1902 gaf Jan Jacob Luden de gebroeders Oscar en Henri Leeuw, archit...
Heumensebaan 2
6584 CL MOLENHOEK


Parkhotel Horst
Geverifieerd
Parkhotel Horst is een gloednieuw vier sterren hotel in het Noord-Limburgse Horst tussen Venlo en Venray. Uitstekend ...
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst


Hotel Tesselhof
Geverifieerd
Hotel Tesselhof is een luxe uitgevoerd drie sterren hotel met 48 hotelkamers, gelegen aan de rand van de gezellige ba...
Kaapstraat 39
1796 AE De Koog Texel

Neem contact op


Adresgegevens

Carlton Oasis
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse