Geverifieerd

Châteauhotel de Havixhorst

Introductie:

Wie op De Havixhorst komt logeren, is geen 'kamernummer'. Het woord logeren alleen al roept hier aangename herinneringen op aan een ver verleden. Logeren op De Havixhorst betekent een paar dagen de gast des huizes zijn. Een wandeling in de kasteeltuin en door de statige beslotenheid van het Reestdal, een lui diner bij kaarslicht, nog even iets drinken in de lounge. Of op zo'n warme zomeravond buiten op het terras dineren en dan genieten van de stilte van de nacht.
De tafel onberispelijk gedekt, het porselein waar je je in kunt spiegelen, het zilver vlekkeloos gepoetst, de glazen kristalhelder, de bloemen vers uit de tuin. De ambiance, de tafel, de bediening, alles is af. In zo'n omgeving zou je het bijna vergeten: het eten op De Havixhorst is ongelooflijk lekker. Het restaurant behoort sinds vele jaren tot de Nederlandse toprestaurants.

Hier op het Drentse platteland werken we zoveel mogelijk met ingredienten uit de buurt. Aardappelen en groenten worden speciaal voor De Havixhorst verbouwd, het wild komt uit de regio, en de kruiden komen uit de eigen kasteeltuin. Het zijn deze 'kleinigheden' die de kaart van De Havixhorst letterlijk en figuurlijk exclusief maakt. Exclusief en steeds verrassend nieuw dankzij de creativiteit van onze keukenbrigade.
 Voorgestelde bruidsuites

Hotel Tesselhof
Geverifieerd
Hotel Tesselhof is een luxe uitgevoerd drie sterren hotel met 48 hotelkamers, gelegen aan de rand van de gezellige ba...
Kaapstraat 39
1796 AE De Koog Texel


Kasteel Huis Bergh
Geverifieerd
Romantisch logeren op kasteel Huis Bergh Kasteel Huis Bergh in ‘s Heerenberg is een kasteel zoals een k...
Hof van Bergh 8
7041 AC 's-Heerenberg
Rubrieken / diensten: Bruidssuites Feestzaal Kasteel Luxueus Trouwlocatie


Hotel Estheréa
Geverifieerd
Hotel Estheréa is ideaal gelegen aan één van de mooiste en meest rustige grachten in het stadsce...
Singel 303-309
1012 WJ Amsterdam

Neem contact op


Adresgegevens

Châteauhotel de Havixhorst
Schiphorstweg 34-36(de Schiphorst)
7966 AC Meppel