Geverifieerd

Het Witte Paard

Introductie:

Dit prachtige plattelandshotel heeft een gunstige ligging net buiten Groningen en biedt een charmant interieur, vriendelijke medewerkers en culinaire verrukkingen.

Het ruime tuinterras, de knusse lounge en de comfortabele kamers zijn aangename plekken om achterover te leunen en tot rust te komen. U kunt er kiezen uit een selectie single malt whisky's of een aanbod geïmporteerde wijnen om uw maaltijd te completeren. De kamers en suites zijn ruim, hebben veel natuurlijke lichtinval, beschikken over moderne voorzieningen en zijn speciaal ingericht om aan al uw wensen tegemoet te komen.

U kunt er te midden van de natuur en in de buurt van een meer genieten van de rustige omgeving en u kunt ook gemakkelijk bij de nabijgelegen steden komen. Ontdek de schoonheid van deze noordelijke provincie en het naburige Friesland, ga per boot naar de eilanden, of maak een wandeling in de charmante steden.
 Voorgestelde bruidsuites

Hotel The Toren
Geverifieerd
Gun uzelf een onvergetelijke beleving Wie zichzelf een uniek en memorabel verblijf in Amster...
Keizersgracht 164
1015 CZ Amsterdam


Landgoed de Klinze Hampshire Classic
Geverifieerd
Dit van origine Friese gebouw uit 1655 ligt midden tussen de velden en de bossen, aan de rand van het dorpje Oudkerk....
Van Sminiaweg 32-36
9064 KC Oudkerk


Parkhotel Horst
Geverifieerd
Parkhotel Horst is een gloednieuw vier sterren hotel in het Noord-Limburgse Horst tussen Venlo en Venray. Uitstekend ...
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst

Neem contact op


Adresgegevens

Het Witte Paard
Hoofdstraat 217
9828 PB Oostwold