Geverifieerd

Hotel Corps de Garde

Introductie:

Hotel "Corps de Garde" siert alweer sinds 1991 de Groninger binnenstad. Naast de huisvesting in een van de oudste monumenten van het Noorden, onderscheidt het hotel zich met name door een combinatie van informele gastvrijheid en gegarandeerde kwaliteit.

Het karakteristieke pand aan de gracht werd in 1634 gebouwd om onderdak te bieden aan de stadswachters. In sommige kamers herinneren de uitsparingen voor de bronzen kanonnen nog aan de dagen dat soldaten hier de toegangspoort tot de oude stad bewaakten. In de afgelopen eeuwen heeft de "Kortegaard" zoals de echte Groningers het pand noemen, de meest uiteenlopende bestemmingen gehad; van sociëteitspand tot grafisch museum.

In onze gerenoveerde kamers zijn de monumentale elementen nog altijd goed zichtbaar. In combinatie met de design meubelen en de gloednieuwe Auping bedden maken het geheel tot een uniek geheel. Reserveer één van deze, door Bart Vos gestyleerde, kamers of kies voor authentieke, houten balken in het hoge plafond. Al onze 18 kamers zijn verschillend, dus uitgekeken raakt u nooit!


 Voorgestelde bruidsuites

Hotel Tesselhof
Geverifieerd
Hotel Tesselhof is een luxe uitgevoerd drie sterren hotel met 48 hotelkamers, gelegen aan de rand van de gezellige ba...
Kaapstraat 39
1796 AE De Koog Texel


Efteling Hotel
Geverifieerd
Op zeven mijlspassen van het Efteling Park ligt het sprookjesachtige Efteling Hotel. Naast een ruime hotellobby, de g...
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel


Pakhuys
Geverifieerd
In het hartje van Alkmaar,  in een pittoresk klinkerstraatje, huist achter de historische gevel van een authenti...
Pieterstraat 1
1811 LW Alkmaar

Neem contact op


Adresgegevens

Hotel Corps de Garde
Oude Boteringestraat 74
9712 GN Groningen