Geverifieerd

Hotel Houten

Introductie:

Welkom bij van der  Valk hotel Houten.

CENTRAAL GELEGEN BIJ UTRECHT EN VEEL MEER DAN EEN HOTEL

U bent als gast van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4* hotel kunnen bieden. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling.

Zodra u de royale, moderne lobby hebt betreden, laat het gevoel van rust en luxe u waarschijnlijk niet meer los. Ons sfeervolle viersterren hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. En dat merkt u. Aan de rustgevende kleuren. Aan de ruime kamers, vaak met uitzicht over de uiterwaarden of Utrecht. En aan de multifunctionele zalen die onze vele zakelijke gasten optimaal faciliteren.

Hotel Houten, centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van Utrecht, biedt ook culinaire ontdekkingsreizigers de kans om te genieten. In het sfeervolle restaurant kiest u uit een royale hoeveelheid smakelijke gerechten, variërend van een eenvoudig (maar overheerlijk) gegrild stukje vlees, tot een exquise truffelsoep. Wilt u zich na het eten nog even ontspannen? Neem dan plaats in de comfortabele Chesterfields bij het haardvuur, of kies voor naborrelen in onze trendy bar! Hotel Houten is, kortom, de ideale uitvalsbasis voor zakelijke en particuliere genieters.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!

Directie en Medewerkers Hotel Houten
 


Rubrieken / diensten:
Bruidssuites Hotel Luxueus


Voorgestelde bruidsuites

Valuas
Geverifieerd
Valuas is een familiebedrijf waar u als gast het middelpunt bent. In een fraaie omgeving aan de Maas, net buiten het ...
Sint Urbanusweg
5914 Venlo


Hotel Het Heerenhuys
Geverifieerd
Het Heerenhuys ligt in het zuidwesten van Drenthe, temidden van tal van karakteristieke herenboerderijen. Het ...
Dijkhuizen 121
7961 AJ Ruinerwold


Efteling Hotel
Geverifieerd
Op zeven mijlspassen van het Efteling Park ligt het sprookjesachtige Efteling Hotel. Naast een ruime hotellobby, de g...
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel


Neem contact op


Adresgegevens

Hotel Houten
Hoofdveste 25
3992 DH Houten