Geverifieerd

Hotel Mozaic

Introductie:

Den Haag heeft een aantal bijzondere trouwlocaties. Zoals onder andere de oude tramremise, de Nieuwe Kerk of Madurodam. Om de mooiste dag van je leven geheel in stijl af te sluiten bieden wij een fantastisch bruidsarrangement.

Ons hotel ligt exclusief en centraal gelegen in de mooie ambassade wijk. De ideale locatie voor uw huwelijk!

Wij hebben verschillende kamer typen die wij middels een romantisch pakket extra mooi voor jullie decoreren. Zo kun je zelf bepalen of je voor de mooie Junior Suite kiest of voor een ander kamer type.

Het arrangement kan vervolgens op verschillende manieren worden ingericht, op basis van jullie wensen.

Dit is de basis: Just Got Married! De kamer wordt helemaal romantische gemaakt. Dus als jullie terugkomen van een wervelende huwelijksdag worden jullie helemaal in de watten gelegd. Een op en top romantische kamer, compleet met verse rozenblaadjes en extra amenities. Vervolgens staan er luxe champagne en aardbeien met slagroom op de kamer om heerlijk ontspannen na te genieten. De volgende ochtend krijgen jullie een uitgebreid en vers ontbijt op de kamer. De kosten voor dit geheel bedragen €75. Romantisch pakket De kamer wordt helemaal romantische gemaakt. Dus als jullie terugkomen van een wervelende huwelijksdag worden jullie helemaal in de watten gelegd. Een op en top romantische kamer, compleet met verse rozenblaadjes, bonbonnetjes en een klein flesje prosecco ( 2 glaasjes). Tevens liggen er heerlijke badjassen en slippers voor jullie klaar. De kosten voor dit geheel bedragen €19,95 Deelt u deze bijzondere dag met een intiem gezelschap? In onze stijlkamer kunt u genieten van een heerlijk diner, of een fantastisch (champagne-) ontbijt. Zo kunt u samen met uw dierbaren van een mooie trouwdag genieten! Wat is trouwen toch fantastisch!

Neem contact op


Adresgegevens

Hotel Mozaic
Laan Copes van Cattenburch
2585 GB Den Haag