Geverifieerd

Hotel restaurant de Torenhoeve

Introductie:

Restaurant “De Torenhoeve” de Trouwlocatie bij uitstek.
Is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.
Het restaurant is gevestigd in een oude duinboerderij daterend uit 1820.

In 2002 hebben wij het restaurant en het hotel gerenoveerd met behoud van het oorspronkelijke karakter, waarbij we onze zithoek geheel hebben gelaten in de stijl van toen.

Ons terras en onze serre bieden uitzicht op de vuurtoren van Nieuw–Haamstede ook wel bekend van het vroegere briefje van 250 gulden.
De vuurtoren, ook wel Westerlichttoren genoemd is 58 meter hoog en dateert uit 1840.
De toren heeft 190 traptreden.
In 1981 is de koepel van de toren vervangen. De oude koepel kan men terugvinden als havenkantoor in de haven van Burghsluis. De vuurtoren van Nieuw Haamstede is de sterkste van Nederland: 5.200.100 kaarsen.
Uw trouwfeest houden op “de Torenhoeve” is van 20 tot 120 gasten geen probleem. Wij kunnen voor u van trouwauto tot aan het slapen toe, voor u op maat verzorgen. “De Torenhoeve” beschikt over zalen die men naar het aantal gasten kunt aanpassen in grote.
De indrukwekkende omgeving, de korte loopafstand naar het strand en een goed gemotiveerd team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
Na uw geslaagde feestavond gaat u slapen in één van de twintig sfeervol ingerichte kamers die zijn voorzien van heerlijke bedden met eigen ligbad/douche, toilet, kleurentelevisie, bar, en radio. De volgende dag vroeg uit de veren om te genieten van een vorstelijk en groots ontbijt in de sfeervolle ambiance van het restaurant. Of geniet als het weer dit toelaat van ons buitenterras midden in de natuur.
Reserveert u bij ons uw huwelijksfeest, dan bied “de Torenhoeve” u een leuke verrassing.
Maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw partij of feest door te nemen.
 Voorgestelde bruidsuites

Bed and Breakfast Kamer 7
Geverifieerd
Privegastenkamer met sauna en duoligbad.   Net buiten Diever vindt u bed a...
Kalteren 7
7981LR Diever


Hotel De Doelen
Geverifieerd
In een monumentaal pand, aan de voet van de Martinitoren, is Hotel de Doelen gevestigd. Hotel de Doelen is een klassi...
Grote Markt 36
9711 LV Groningen


Hotel NAP Terschelling
Geverifieerd
Hotel NAP aan de voet van de vuurtoren Brandaris is een van de oudste hotels van Terschelling. De uitbaters van hotel...
Torenstraat 55
8881 BH Terschelling West

Neem contact op


Adresgegevens

Hotel restaurant de Torenhoeve
Torenweg 38
4328 KB Burgh-Haamstede