Geverifieerd

Hotel Spoorzicht

Introductie:

Hotel Spoorzicht is een gezellig hotel waar u verrast zult worden door de combinatie van oud en nieuw, sfeer en gezelligheid.
Het hotel bestaat uit 31 kamers, waarvan 7 in het oude monumentale gebouw en 24 moderne kamers in de nieuwe hotelvleugel.

Het restaurant van Hotel Spoorzicht werkt met verse ingrediënten en maakt alles zelf, van brood tot lekkernijen bij de koffie.

Hotel Spoorzicht bestaat uit: het hotel, een sfeervol romantisch restaurant, vergaderzaal "Oeds de Leeuw Wieland" en feest en partijenzaal "de Garage".

Nabij het hotel bevindt zich kookstudio Koken bij mijn Tante waar u terecht kunt voor bedrijfsuitjes en teambuilding bijeenkomsten.

In de zomer kan er buiten gegeten worden op de patio.


Natuurlijk kunt u in Hotel Spoorzicht terecht voor alleen een kopje koffie en er is altijd keuze uit huisgemaakte taarten.

Op de ontbijttafel vindt u streekproducten, vruchtensappen, allerlei soorten vers brood, roerei en spek en diverse huisgemaakte jammen, een hobby van Ingrid (o.a. ananasjam met een vleugje kruidnagel, appel-walnotenjam, kersenjam uit eigen boomgaard, perenjam met vanille of kaneel, rabarber aardbeienjam, rabarjam met vlierbessenbloesem enz..

In 2008/2009 hopen wij de bedrijfsactiviteiten uit te breiden met een wellnesscentrum, welke gevestigd gaat worden in het oude Gemeentehuis.Voorgestelde bruidsuites

Parkhotel Horst
Geverifieerd
Parkhotel Horst is een gloednieuw vier sterren hotel in het Noord-Limburgse Horst tussen Venlo en Venray. Uitstekend ...
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst


Hotel Houten
Geverifieerd
Welkom bij hotel Houten Hotel Houten is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hote...
Hoofdveste 25
3992 DH Houten
Rubrieken / diensten: Bruidssuites Hotel Luxueus


Pakhuys
Geverifieerd
In het hartje van Alkmaar,  in een pittoresk klinkerstraatje, huist achter de historische gevel van een authenti...
Pieterstraat 1
1811 LW Alkmaar

Neem contact op


Adresgegevens

Hotel Spoorzicht
Molenweg 11
9919 AE Loppersum