Geverifieerd

Pakhuys

Introductie:

In het hartje van Alkmaar,  in een pittoresk klinkerstraatje, huist achter de historische gevel van een authentiek pakhuis uit de 18e eeuw een bijzonder hotel. Het Pakhuys’.beschikt over 6 standaard kamers, 3 junior suites, 4 appartementen en 1 bruidssuite. Alle kamers & appartementen zijn te bereiken via een eigen opgang. Alle kamers zijn ingericht op kleur. Zo hebben we witte kamers, rode kamers, groene kamers, zwarte kamers en een gouden bruidssuite. De combinatie van moderne designmeubelen, klassieke kroonluchters en de authentieke details van het historische pand maken van het Pakhuys een unieke plek om te overnachten.

Alle standaard kamers zijn voorzien van douche, toilet , flatsreen TV & WiFi.
De junior suites zijn ruimer van maat en voorzien van douche, toilet, flatscreen TV & WiFi.
De suites zijn uitgerust met een ruime badkamer met ligbad en sommige bevatten zelfs een stoomcabine. Daarnaast hebben wij voor maximaal 4 auto's een eigen parkeergelegenheid.

Het strand, de duinen, culturele bezienswaardigheden, leuke winkeltjes en diverse horeca gelegenheden liggen op steenworp afstand van hotel het Pakhuys. Het gezellige ‘Waagplein’ ligt direct om de hoek. Kortom het Pakhuys is de ideale plek om de bruisende stad Alkmaar en de omgeving te verkennen.

 Voorgestelde bruidsuites

Allicht Brasserie Stadshotel
Geverifieerd
Stadshotel Allicht is gelegen in de populaire wijk De Bergen aan het karakteristieke Wilhelminaplein. Midden in het s...
Wilhelminaplein 3
5611 HE Eindhoven


Hotel restaurant de Torenhoeve
Geverifieerd
Restaurant “De Torenhoeve” de Trouwlocatie bij uitstek. Is gelegen in een van de mooiste natuurgeb...
Torenweg 38
4328 KB Burgh-Haamstede


Erfgoedlogies Het Buytenhof
Geverifieerd
Geschiedenis De boerderij is in circa 1906 gebouwd en heeft jaren trouwe dienst gedaan als veeboerderij. Volge...
Hoofdstraat 24
7851 AA Zweeloo

Neem contact op


Adresgegevens

Pakhuys
Pieterstraat 1
1811 LW Alkmaar