Geverifieerd

Park Plaza Mandarin Eindhoven

Introductie:

In dit indrukwekkende viersterrenhotel komen moderne luxe, een voortreffelijke ligging en oosterse pracht samen. Het is de ideale plek voor zakenreizigers en vakantiegangers. In de E!lite-lounge profiteert u van een gratis Wi-Fi internetverbinding.

Het hotel ligt in het centrum van Eindhoven, dicht bij winkels, restaurants en naast de zakenwijk. Alle belangrijke bezienswaardigheden liggen op slechts een kleine loopafstand. Na een drukke dag vol activiteiten kunt u zich terugtrekken in uw ruime kamer, die speciaal voor uw comfort is ingericht.

U kunt kiezen uit een ontspannende lounge in de lobby en drie uitmuntende oosterse restaurants die de beste oosterse heerlijkheden serveren. Hier kunt u in een aangename ambiance genieten van uw favoriete gerechten. Kom heerlijk tot rust aan de bar met een lekker drankje, ga eens relaxen in de sauna's of het binnenbad en doe nieuwe energie op in de nieuwe sportzaal en fitnessruimte (gratis voor hotelgasten).

 Voorgestelde bruidsuites

Strandhotel Buren aan Zee
Geverifieerd
Op een van de mooiste plekjes van het Waddeneiland Ameland, op 20 meter van het strand, vindt u dit hotel.
Strandweg 85
9164 KA Buren - Ameland


Hotel De Doelen
Geverifieerd
In een monumentaal pand, aan de voet van de Martinitoren, is Hotel de Doelen gevestigd. Hotel de Doelen is een klassi...
Grote Markt 36
9711 LV Groningen


Theaterhotel Almelo
Geverifieerd
Theaterhotel Almelo ligt centraal in een prachtige en unieke omgeving. Aan de ene kant ligt het hotel in het hart van...
Schouwburgplein 1
7600 AL Almelo

Neem contact op


Adresgegevens

Park Plaza Mandarin Eindhoven
Geldropseweg 17
5611 SC Eindhoven