Geverifieerd

Theaterhotel Almelo

Introductie:

Theaterhotel Almelo ligt centraal in een prachtige en unieke omgeving. Aan de ene kant ligt het hotel in het hart van de gezellige stad Almelo, aan de andere bent u slechts enkele minuten verwijderd van de prachtige Twentse natuurgebieden. Ervaar de pure luxe en geniet van de sfeervolle ambiance! Theaterhotel Almelo beschikt over een inpandig theater met meer dan 140 prachtige voorstellingen per jaar. Om volledig tot rust te komen kunt u ook heerlijk ontspannen in het zwembad met sauna of culinair genieten in één van de drie restaurants. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Theaterhotel Almelo beschikt over 196 royale hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikken de luxe kamers over o.a. een bad, douche, toilet, balkon, telefoon, internetaansluiting, radio en televisie. Een aantal suites hebben zelfs een kingsize bed, 2-persoons douche en een jacuzzi!

Met trots kunnen wij vermelden dat het mogelijk is om uw huwelijksplechtigheid in het Theaterhotel te laten voltrekken. Een bode van het gemeentehuis zal u en uw gezelschap verwelkomen. In onze sfeervol ingerichte trouwzaal wordt uw huwelijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand voltrokken. De aankleding en muziek van dit prachtige moment bepaalt u uiteraard zelf.

Wij heten u van harte welkom!Voorgestelde bruidsuites

Auberge de Hilver
Nu gesloten
Geverifieerd
Romantisch genieten in het mooiste deel van Brabant!
Westelbeersedijk 6
5087TK DIESSEN


Suite Bommelstein
Geverifieerd
Suite Bommelstein inmiddels uitgegroeid tot een van de betere kleinschalige hotelaccommodaties in Nederland. Een unie...
Donkerstraat 2
5308 KB Aalst


Hotel Johannes Vermeer
Geverifieerd
Hotel Johannes Vermeer is gelegen aan een van de historische grachten van Delft. Zodra u het hotel uitstapt, bevindt ...
Molslaan 18-22
2611RM Delft

Neem contact op


Adresgegevens

Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1
7600 AL Almelo